Jaké jsou nejlepší způsoby, jak se dostat do toho, jak se rozdrtit?

Location

Total Floor Area

Design

Program

Jaké jsou nejlepší způsoby, jak se dostat do toho, jak se rozdrtit?

Zahrnujeme produkty, o kterých si myslíme, že jsou užitečné pro naše čtenáře. Pokud si nakoupíte odkazy na této stránce, můžeme získat malou provizi. Tady je náš proces.

Burping je jedním z nejjednodušších způsobů, jak zmírnit nadýmání. Pomáhá odstranit nepohodlí plynu a může být spuštěno na vyžádání.

Burping je také známý jako Belching. Zahrnuje uvolňování plynu z trávicího traktu do úst. Burps se vyskytuje, když je vzduch spolknut při jídle nebo pití a poté je vyloučen.

Vzduch, který se uvolňuje, je směs kyslíku a dusíku. :

  • Neschopnost rozrušit je neobvyklá, ale někteří zdraví lidé to nedokážou. Většina lidí zažívá plyn po jídle a uvolňování prostřednictvím řízení nebo nadýmání. Ztrácí svou schopnost uvolňovat vzduch z nějakého důvodu. Svální sval se během polykání uvolňuje, ale zbytek času se stahuje. Když se člověk vrhne, musí svaly svěrače na okamžik relaxovat, aby umožnilo úniku vzduchu. Je také důležité, aby se svalový svaly sfinkter uvolnily, aby uvolnily vzduch nahoru a burp. Může to mít pocit, že vzduchová bublina sedí ve svalu svěrače bez místa, kam jít. Neschopnost brousit může být bolestivá a způsobit bolest břicha a nadýmání. Následující metody mohou pomoci spustit prkno. Nezkoušejte následující metody, než s nimi mluvíme

    Když se spuštěna, může prkno přinést relaxaci a způsobit, že se člověk bude cítit rychleji.

    1.

    Soda, pivo a další sycené nápoje jsou temperamentní a plynové a plynové. Pití jakéhokoli syceného nápoje způsobuje hromadění plynu v žaludku, spouští se burp a zmírňuje bolest břicha.

    Popíjení nápoje nestačí. Je důležité rychle pít velké množství, aby se donutilo polykat více vzduchu a zvýšit šanci na burp.

    2.

    Pohyb

    Pohyb může vyvíjet tlak na vzduch v žaludku a přinutit jej nahoru, což potenciálně způsobí, že se osoba potlačí. Pokud člověk sedí, měl by stát. Pokud stojí, měli by sedět. Lehne si a rychle vstávání je další možností.

    Jindy je zapotřebí další akce. Chůze, jogging, skákání nahoru a dolů nebo natahování může vytlačit vzduch ze žaludku.

    3.

    Jíst potraviny podporující plyn

    Jíst potravy podporující plyn mohou pomoci vybudovat tlak plynu v žaludku, což má za následek broušení po konzumaci. Mezi potraviny, které mohou podporovat řízení, patří:

  • Některé ovoce, včetně jablek, hrušek a broskví
  • mrkev
  • Hard Candy
  • Žvýkací guma
  • Celozrnné chléb

4.

Antacids

Žvýkatelné doplňky uhličitanu vápenatého, jako jsou TUMS a ROLAIDS, jsou navrženy tak, aby zmírnily požití kyseliny. Burping je neočekávaný vedlejší účinek antacid. Polykání vzduchu

polykání vzduchu je dalším způsobem, jak vyvolat burp, a je snadné ho provést. Vydechněte, dokud nejsou plíce prázdné. Pak hluboce dýchejte a držte co nejdéle. Vydechněte a znovu vdechujte a spolkněte vzduch. Spuštění REFLEX GAG

Spuštění reflexu roubíku může vynutit burp, ale mělo by být považováno za poslední možnost. Osoba může spustit burp tím, že se dotkne zadní části úst čistým prstem. Dotyk by měl být lehký a dostačující k uvolnění vzduchu nahoru.

Cílem je pouze vyklouznout, nikoliv zvracet. Příliš mnoho síly může způsobit zvracení, takže je důležité být jemný. Diabetes a onemocnění trávicího a ledvin (NIDDK). Tito lidé by mohli mít prospěch ze spuštěného burpingu. Lidé s touto podmínkou mohou občas zažít plyn nebo nadýmání a bojovat o rozdrcení.

Podmínky, které mohou ztížit palivosti

Mnoho horních gastrointestinálních poruch může způsobit časté prkno, nebo neschopnost vyrábět. Patří mezi ně peptické vředy, kyselý reflux nebo gastroparéza. Tyto podmínky mohou těžit z některých technik k vyvolání burpingu. kde žaludeční kyselina dráždí podšívku potravinové trubky. Mezi příznaky patří plyn a nadýmání po jídle, které se zhoršuje s ležením. Ovlivňuje také trávení a způsobuje nadýmání a pocit plnosti, i když člověk snědl malé jídlo. V jejich jícnu může mít potíže nebo nepohodlí i s belkáváním. Prostřednictvím svalu cricopharyngeus. Když je tento sval příliš těsný, vzduch nemůže uniknout, zachytí se a způsobuje nepohodlí. To platí zejména v případě, že osoba s tímto podmínkou vypije nápoj s sycenými nápoji. a nepohodlí na hrudi

  • Abdominální plnost
  • Nadměrná nadýmání
  • jednotlivci s retrográdní dysfunkcí Cricopharyngeal nemají nebo považují za velmi obtížné ověřit nebo je považovat BURP.

    Léčba zahrnuje botoxové injekce do svalu, aby mu pomohlo relaxovat. Lékařský termín spíše popisuje pálivý nebo hlodavý pocit v hrudníku nebo horní části břicha, obvykle po jídle. Většina lidí popisuje pocit jako „plyn“ a další příznaky mohou zahrnovat ručení žaludku, ověření nebo Neschopnost ověřit a zvýšit plyn v žaludku nebo ve střevech. Příčiny dyspepsie mohou být malé nebo závažné.

    • Vyhýbání se potravinám způsobujícím plyn
    • Pití vody před jídlem
    • Jíst a pití intenskin pravdivé recenze Sláma
    • Vyhýbání se umělým sladidům, protože jsou známé tím, že způsobují plyn. trávicí systém těla. Pokud jsou však problémy s plynem nebo řídnutím bolestivé nebo chronické, měly by být tyto obavy upozorněny na lékaře, zejména u lidí, kteří podstoupili předchozí operaci související s žaludkem nebo trávicím traktem.
    • Gastrointestinální/gastroenterologie
    • Výživa/strava
    • Doplňkové medicíny/Alternativní medicína

    Lékařské zprávy dnes mají přísné pokyny pro získávání a čerpá pouze z recenzovaných studií, akademických studií, akademických studií Výzkumné instituce a lékařské časopisy a sdružení. Vyhýbáme se používání terciárních odkazů. V každém článku propojujeme primární zdroje – včetně studií, vědeckých odkazů a statistik – a také je uveďte v sekci zdrojů v dolní části našich článků. Další informace o tom, jak zajistíme, že náš obsah je přesný a aktuální, se můžete dozvědět čtením naší redakční zásady .

    Contents

    More Projects