Kalmeer de bruid en redden gasten: psychologie van massa -evenementen

Location

Total Floor Area

Design

Program

“De vakantie is bovendien toegestaan. Maar wat als je een evenement wilt houden zonder onaangename verrassingen en onverwachte trucs? Waarvoor moet je je voorbereiden wanneer je een vakantie organiseert en hoe je stress kunt minimaliseren, zeiden experts uit de industrie – Loft Hall -experts, een van de grootste netwerken voor evenementen in Moskou.

Omgaan met emoties om meer te winnen

Houd een evenement vast, of het nu een jubileum of bruiloft is, een zakelijke bijeenkomst of verjaardag, betekent het verzamelen van veel verschillende details op één plek en dwingen ze om als een enkele mechanisme te werken. Soms is de schoonheid van het restaurant zo ingeprent in het geheugen dat we de kwaliteit van de gerechten vergeten en niet nadenken over de noodzakelijke techniek en verlichting, als gevolg daarvan vindt er op het laatste moment een soort nieuwsgierigheid plaats.

Daarom is het ter voorbereiding belangrijk om een ​​keuze te maken voor rationaliteit – onmiddellijk een lijst maken van alles wat u nodig hebt in de kleinste details, alle activiteiten van tijd en artiesten schilderen. Hoe zorgvuldiger de voorbereiding zal voorbijgaan, hoe minder verrassingen zullen zijn.

U zult dus de verantwoordelijkheid van verschillende aannemers overbrengen naar één uitvoerder die handiger zal zijn om te controleren. Loft Hall biedt bijvoorbeeld niet alleen ruimtes voor de vakantie, maar ook klaar om alle voorbereiding en gedrag aan te gaan.

“We hebben kansen om evenementen te organiseren, onze eigen eerste -klasse keuken, ons personeel, apparatuur en een uniek ontwerp van meubels die in onze productie zijn gemaakt”, zegt Alexander Velikanov, hoofd van de verkoopafdeling van de Loft Hall. – pasgetrouwden kunnen exit -registratie uitvoeren in de zolder en deze speciale dag onvergetelijk vieren.

In Loft#4 hebben we bijvoorbeeld appartementen die kunnen dienen als de residentie van de bruid en bruidegom, waar je de nacht kunt doorbrengen, een fotoshoot kunnen regelen en prachtige video’s kunnen schieten, en dan een vakantie houden, of je kunt een regelen Aphepati met vrienden of in een smalle cirkel van familie ”.

De houding van het personeel creëert indrukken

“Ons merk gaat over de emoties en belangrijke levensgebeurtenissen van mensen”, merkt Alexander Velikanov op. – Het is niet hoeveel en wat waard is en wat mensen uiteindelijk als een product krijgen, wat het zal zijn. Met elk budget garanderen we unieke oplossingen met prachtige meubels, smakelijke keuken, speciale houding van personeel en emoties.

Alle diensten werken één en harmonieus, zodat het evenement op een hoog niveau is. We houden van onze baan, en het is belangrijk voor ons dat werknemers niet alleen professionals zijn, maar ook belangrijke menselijke kwaliteiten hebben. ”.

Niet -toxisch en oprecht wensen om personeel te helpen – dit is het deel van het evenement dat gemakkelijk te vergeten is. Tegelijkertijd is het precies bij mensen dat de levendige emoties en een positieve stemming afhangen, die dan zo gemakkelijk te evalueren zijn op de foto’s die als een aandenken uit de vakantie blijven.

Delegeren

“Veel professionals werken aan elk project, zodat de viering wordt herinnerd voor het leven en zonder stress is verstreken”, deelt de verkoophoofd van de Loft Hall van de verkoopafdeling. Het delegeren van bepaalde verantwoordelijkheden aan specialisten is een belangrijk onderdeel om stress te minimaliseren. Natuurlijk hebben we het over ervaren artiesten, ze moeten ook worden gevonden.

In het evenement-bol kennen professionals elkaar goed en werken ze meestal vele jaren met een goed gecoördineerd team, daarom, bijvoorbeeld, bijvoorbeeld naar Loft Hall om de vakantie te organiseren, u kunt er zeker van zijn dat het personeel alles zal doen dat nodig is op het juiste moment. Werknemers hebben ook alle nodige contacten.

“Er was zo’n interessante zaak”, herinnert Alexander Velikanov zich. – We waarschuwden klanten voor mogelijke weersomstandigheden in de herfst, maar ze besloten nog steeds om een ​​exit -registratie van het huwelijk op straat te maken. Ze boden aan om alles in de hal te plaatsen, waar genoeg ruimte was. De organisator van het paar weigerde dit te doen en hoopte op goed weer. Helaas is dit niet gebeurd. Als gevolg hiervan hebben we hen een terras van een aangrenzende zolder gegeven zodat de vakantie plaatsvond.

Er zijn veel van dergelijke situaties, maar we proberen elkaar te ontmoeten. 60 gasten, bruiloft, prachtige bloemen en jurken, dure decoratie – en regen begint. Om dergelijke situaties te voorkomen, zijn we klaar om gratis te helpen met een extra ruimte – het belangrijkste is dat de klant tevreden is ”.

De belangrijkste fout bij het organiseren van een massa -evenement is een poging om alles weg te nemen en de meningen te verwaarlozen van degenen die veel meer ervaren zijn. Als gevolg hiervan is het niet mogelijk om alles even goed te doen: falen kan zijn bij de levering van de cake, decoratie van de kamer of vanwege een banale misrekening met het weer. De delegatie en het onderzoek van iedereen in zijn eigen bedrijf zal elk evenement redden en memorabel maken.

Zorg voor de mogelijkheid van emotionele reactie

“We begrijpen dat het evenement altijd emoties is en, natuurlijk, de mogelijke mogelijkheid om de gerechten te breken. Als we begrijpen dat er een ongeval was, nemen we geen extra vergoeding van klanten voor schade aan onroerend goed, ”zegt Alexander Velikanov.

Emoties kunnen ruzie maken, dus het is belangrijk om de intensiteit van passies tijdens het evenement te beheersen. Een competente organisatie zal onnodige schandalen, procedures en tranen vermijden – dit moet helemaal niet worden herinnerd.

“Eén extreme situatie ontstond vanwege de taart”, zegt medewerkers van Loft Hall. – De koerier brengt een dessert van een bedrijf dat door de pasgetrouwden is geselecteerd, stelt het en hij valt uit elkaar. Het is onmogelijk om door te komen naar de banketbakker, de bruid kan niet over worden gesproken, uiteindelijk wenden we ons tot onze koks zodat ze dringend iets bedenken. Ze verzamelden alles wat kon helpen uit de keuken en maakten een prachtige cake van ruïnes. De bruid en bruidegom vermoedden niet eens dat alles niet volgens plan ging. We hebben ze er later over verteld “.

In het proces van training hebben Loft Hall -managers altijd een document – een technische taak voor 40 punten, die er minstens een van Freud’s manuscripten uitziet. De organisatoren moeten in alles zorgen – van logistiek en werken met apparatuur tot kleine dingen in de vorm van serveren.

“Op dit moment is het belangrijk om alles te doen, zodat klanten nergens aan denken – ze ontvangen alleen positieve emoties van hun vakantie”. – We helpen hen met stress om te gaan. Een integraal onderdeel van het werk van de organisatoren van de evenementen is om huilende bruiden en bruidegoms gerust te stellen, omdat we in de emotiesindustrie werken.

Onze taak is om ervoor te zorgen dat er geen reden is voor dergelijke stress voor dergelijke stress. Elke verkoopmanager en banketmanager zijn gedeeltelijk psychologen, omdat in het proces van voorbereiding de nerveuze spanning groeit. Hoe dichter de belangrijke datum, hoe groter de stress die we samen moeten overwinnen.

Mensen die verantwoordelijk zijn voor het houden van een groot evenement, bijvoorbeeld van het bedrijf of het grote bedrijf, ervaren enorme druk. En we moeten helpen ze te lossen. Wanneer de cliënt naar ons toe komt, begrijpt hij dat zo niet alle, de meeste

problemen ons zullen oplossen. Samen zullen we alles doen “.

More Projects